Vintage inrichting begint bij Kusters 2.0

Vintage inrichting

Kusters 2.0 helpt je met het vinden van een vintage inrichting, de vintage inrichting kun je gelijk laten kenmerken door vintage keramische tegels. Deze tegels bevatten vaak wat uitgesproken prints, wanneer je niet van een standaard tegel houdt zijn de vintage tegels bij Kusters 2.0 een uitstekende optie voor jou. Vintage tegels zijn echte sfeer brengers in de ruimte waar je ze legt, je brengt een exotische sfeer mee. Ook kun je een pittig accent brengen met het gebruik van vintage vloer- en/of wandtegels.

Vintage combinaties

Vintage tegels worden vooral gecombineerd met andere stijlen, dit wordt gedaan omdat de vintage tegels vaak uitgesproken prints bevatten. De vintage tegels kunnen eigenlijk met vrijwel iedere tegel zonder design gecombineerd worden, door deze combinaties creëer je jou eigen unieke vloer of wand die niemand anders heeft. In combinatie kunnen betonlook tegels in een industriële stijl worden gecombineerd met de vintage tegels.


Warning: Attempt to read property "html" on string in /data/cms/releases/460/module/mod_slider/class/class.slider.php on line 69

Vintage tegels

Je hebt vintage tegels in allerlei maten, patronen en tinten, hierdoor kun je ze gemakkelijk combineren met een betonlook tegel of een andere tegel met een effen en lichte kleur. Je kan een gebied in een ruimte met vintage tegels uitlichten waardoor het extra opvalt, hier kun je ook je vintage interieur op aanpassen. De Vintage tegels worden ook veel gebruikt in badkamers en keukens. We noemen het wel vintage tegels maar dat komt door het authentieke uiterlijk van de keramische tegels, de tegels zijn natuurlijk gloed nieuw.

Je Vintage inrichting begint bij Kusters 2.0

Jij hebt een Vintage stijl voor ogen in jouw woning? Begin dan bij de tegels van Kusters 2.0. Waan je binnen de kortste keren op het platte land! Wij bieden een groot assortiment en (belangrijker nog) een goed advies. Meedenken in jouw wensen is wat wij doen. Zo komen we samen tot de juiste tegel voor jouw Vintage inrichting in huis.

Laat je adviseren over vintage tegels 

Maak een afspraak in onze showroom

© Kusters 2.0 2024
Created by