Minimalistisch & Modern

Minimalistische tegels in huis halen

Jij houdt van strakke lijnen, eenvoudige maar mooie details, zachte kleuren en luxe maar sober. Dan is de minimalistische tegel precies wat jij zoekt. Een vloer van bijvoorbeeld grote vierkante tegels met weinig kleurverschil waardoor de voeg bijna helemaal wegvalt. Denk hierbij eens aan een betontegel of een strakke witte tegel. In combinatie met een aantal eenvoudige details maak jij met gemak je inrichting compleet.

Naast een mooie tegel, vind je bij ons in de showroom ook diverse soorten betonstuc. Deze vloer-, wand- en meubelafwerking van CemColori is een naadloze en hoogwaardige oplossing voor een minimalistisch en modern interieur. De CemColori Basis is een voorbeeld van een stijlvolle betonstuc die perfect geschikt is voor bijvoorbeeld de keuken of natte ruimtes. Deze betonstuc is te verkrijgen in 23 verschillende standaard kleuren. Daarnaast heeft CemColori nog 9 trendkleuren.

Moderne tegelvloeren

Lichte kleuren, grijstinten, geometrisch ontwerp; alles wat er kenmerkend is aan een moderne stijl kun je ook terug laten komen in een tegel. Kies voor grote tegels met strakke lijnen, eventueel een betonlook en laat deze in volsteen verband leggen. Onze medewerkers laten je graag de mogelijkheden zien. In onze showroom krijg je een een duidelijke indruk van de stijl en hoe de moderne tegel toegepast kan worden.

Kusters 2.0 biedt jou meer dan alleen maar tegels. Bij ons krijg je deskundig advies, passend bij jouw stijl. Meerwaarde door mee te denken en niet alleen maar te verkopen. Om te ontdekken wat er in jouw minimalistische stijl past, nodigen wij jou graag uit om naar onze showroom te komen. Hier kunnen wij jou niet alleen het product laten zien, we laten je de sfeer ervaren.

Laat je adviseren over minimalistische en moderne tegels 

Maak een afspraak in onze showroom

© Kusters 2.0 2024
Created by