Minimalistisch & Modern

Minimalistische tuin creeren

Bij een minimalistische tuin horen we vaak het vooroordeel dat het een saai geheel zou zijn. Maar juist het geheel is wat het spannend maakt. Een mooie, heldere indeling met rechthoekige vormen en een duidelijke vlakverdeling maakt de minimalistische tuin juist erg stijlvol. Nu hoef je er niet voor te kiezen om alles recht te maken, cirkels zie je met regelmaat terugkomen. Ook andere geometrische vormen worden veel gebruikt.

In onze showtuinen zie je hoe deze aspecten terugkomen in een minimalistische opzet. Van de bestrating tot de aankleding, zie je hoe het een geheel wordt in de vakkundige handen van Kusters 2.0.

Moderne tuin

De moderne tuin herken je aan de strakke lijnen, symmetrie en evenwichtig design. Het heeft in dat opzicht ook veel overeenkomsten met een minimalistische tuin, maar een moderne tuin hoeft niet minimalistisch te zijn. Rechtlijnige borders gevuld met verschillende planten, omlijnd met strakke blokken gevolgd door een grote tegel. Een terras opgebouwd met dezelfde grote tegels, voorzien van een houten overkapping. Alles uitgelicht met moderne tuinverlichting om de tuin ook ’s avonds tot zijn recht te laten komen.
In het ruime assortiment van Kusters 2.0 vind je een grote variëteit aan tegels en klinkers die juist hier bij aansluiten.

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze catalogus

© Kusters 2.0 2024
Created by