Industrieel & Scandinavisch

Industriële tegels in jouw woning

Wanneer je zoekt naar een industriële uitstraling voor jouw woning, dan ben je bij Kusters 2.0 aan het juiste adres. De industriële look vindt zijn oorsprong in fabrieksgebouwen van de 19e en 20e eeuw. Het wordt vaak gekenmerkt door stoere en ruwe materialen met een neutraal kleurgebruik. Hierbij mag je denken aan donkere kleuren, vaak gecombineerd met grijs en wit. Ook de betontegel past hier perfect bij. Naast betontegels vind je bij ons in de showroom ook betonstuc van CemColori. Deze betonstuc is een hoogwaardige, naadloze en vooral stijlvolle afwerking van vloeren, wanden en meubels. De CemColori Pronto is een enkellaags betonstuc die kant en klaar uit de emmer meteen te verwerken is. Deze betonstuc van CemColori is egaler van kleur en ruiger van structuur dan de andere CemColori producten.

In onze showroom bieden wij jou niet alleen een product, maar nemen wij jou mee in de industriële sfeer om tot de juiste vloertegel of wandtegel te komen. Kom eens langs, we helpen je graag!

Scandinavische tegels

De Scandinavische stijl kenmerkt zich door de lichte basis met natuurlijke materialen zoals hout. Het is een strakke stijl waarin een passende tegel niet mag ontbreken. Waar hout een onmisbaar aspect is, zou je kunnen denken aan een houtlook tegel. Dit kan zowel tegen wand als vloer. De Scandinavische stijl leent zich ook perfect om te combineren met een Industriële toevoeging. Zo past een betontegel perfect vanwege zijn licht grijs/blauwe tint. Het enige wat dan nog ontbreekt is het meubilair.

Bij Kusters 2.0 nemen wij jou mee door de mogelijkheden en laten niet alleen het product zien, maar de hele sfeer. Zo kun jij de perfecte vloer of wandtegel uitkiezen voor jouw Scandinavische stijl.

Laat je adviseren over industriële en scandinavische tegels 

Maak een afspraak in onze showroom

© Kusters 2.0 2024
Created by