Mediteraan & Eco tuin

De ecotuin: meer dan een groen concept

Groen viert hoogtij in vele facetten van onze samenleving. De tuin blijft echter vaak achter en wordt makkelijk beklinkerd of betegeld om maar weinig onderhoud te hebben. De Ecotuin of ecologische tuin past hier eigenlijk perfect in. Het vergt namelijk minder onderhoud dan je zou denken. De ecotuin kenmerkt zich ook doordat er zoveel mogelijk natuurlijke producten in terug komen, er een mogelijkheid is om water op te vangen en een plaats wordt gemaakt om te composteren. In ons brede assortiment vindt je onder meer bestrating welke aansluit bij deze stijl. Kom eens kijken in onze showtuin en laat je meevoeren door de ecologisch verantwoorde tuin.

Mediterrane Tuin

Haal de sfeer van Italië naar je eigen tuin. Zonnig getinte muren, grindpaden en een verhoogde vijver, zorgen ervoor dat jij je snel in een Zuid-Europese omgeving waant. Hierin vormt de bestrating de basis. Warme aardetinten, natuurlijke materialen, natuursteen en fijn grind leggen de fundering waar de beplanting het tot een geheel maakt.
Neem eens een kijkje in onze showtuin en bekijk de mogelijkheden van een mediterrane tuin. Laat je informeren over de mogelijkheden en vind de aspecten die het beste passen in jouw stijl.

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze catalogus

© Kusters 2.0 2024
Created by