Stoere uitstraling met Tegels

Wanneer je wilt gaan voor een stoere uitstraling, dan zoek je een tegel die hier volledig bij aansluit. Een tegel die je de indruk geeft dat er al gebruik van is gemaakt. Een tegel die imperfecties bevat en een ruige uitstraling heeft. Bij Kusters 2.0 geven wij je inzicht in de mogelijkheden. In onze showroom bieden wij jou de mogelijkheid om niet alleen de passende tegel te vinden, maar ook een beeld te krijgen hoe dit er in jou woning uit komt te zien.

Naast tegels vind je bij ons in de showroom ook de betonstuc van CemColori. De Cemcolori Rough is een grove betonstuc die voornamelijk geschikt is voor vloeren met een stoere en robuuste afwerking. Voordeel van deze betonstuc is de naadloze afwerking waardoor onderhoud zoals stofzuigen en dweilen, super eenvoudig is. De CemColori Rough is verkrijgbaar in 23 standaardkleuren en 9 trendkleuren.

Landelijke tegels

Liever een landelijke uitstraling in huis? Dan is het belangrijk om te beginnen met de basis: de landelijke tegels. Om je te helpen, nodigen we je graag uit om in onze showroom te komen kijken. Hier kunnen we je niet alleen een landelijke tegel laten zien, je krijgt de hele sfeer van de landelijke inrichting. Zo helpen wij jou naar de best passende tegel in jouw landelijke woning.

Wij nemen je mee door de verschillende opties zoals de zogenoemde Portugese tegels met een ouderwets motief. Robuuste tegels met her en der wat imperfecties of juist een houtlook voor het warme gevoel van hout en het voordeel van een tegel. Laat je adviseren en proef de sferen van de landelijke tegels. Ons bekwame personeel helpt je naar het product wat jij zoekt. Dit zowel voor wandtegels als vloertegels. Kom eens langs in de showroom om te zien hoe wij jou kunnen helpen.

Landelijke tegels

Laat je adviseren over stoere landelijke tegels

Maak een afspraak in onze showroom

© Kusters 2.0 2024
Created by