Retro stijl met bijpassende tegels

Retro: denk aan de jaren 50 en je ziet het al voor je. Motieven op de wand en/of vloer, oranje, geel en bruintinten of juist een hout accent, warmte en ronde vormen. Voor een retro woonstijl is het belangrijk om met de juiste basis te beginnen. Denk hierbij aan een motiefje zoals op een Portugese tegel, of iets minder drukte in motief maar juist afwisseling in kleur.
Bij Kusters 2.0 helpen wij jou graag naar de keuze van de vloer of wandtegel die in jouw retro stijl past. In onze showroom nemen wij jou graag mee terug naar de tijd van weleer om tot de sfeer te komen die jij zoekt.

Vintage tegels

In een vintage interieur gaat het vaak om meubels een nieuw leven in te blazen. Een stijl die zich perfect leent om eens lekker te gaan shoppen bij een kringloop. Toch wil dat niet zeggen dat je geen nieuwe producten mag hebben. Onze vloer en wandtegels in de vintage stijl benadrukken het gebruikte, maar hebben de kwaliteit van een nieuw product.

Als jij opzoek bent naar de juiste wand of vloer tegels om jouw vintage stijl af te ronden, nodigen we je graag uit in onze showroom. Hier nemen wij jou mee in onze sfeerbeleving, zodat jij de juiste tegelkeuze maakt.

Laat je adviseren over retro en vintage tegels

Maak een afspraak in onze showroom

© Kusters 2.0 2019
Created by