Retro stijl met bijpassende tegels

Retro: denk aan de jaren 50 en je ziet het al voor je. Motieven op de wand en/of vloer, oranje, geel en bruintinten of juist een hout accent, warmte en ronde vormen. Voor een retro woonstijl is het belangrijk om met de juiste basis te beginnen. Denk hierbij aan een motiefje zoals op een Portugese tegel, of iets minder drukte in motief maar juist afwisseling in kleur.

Naast leuke motieven, door middel van tegels, is een kunstzinnige en decoratieve afwerking van een project perfect voor een interieur in de stijl retro & vintage. Met de betonstuc van CemColori geef je jouw project een hoogwaardige afwerking. Ook is deze afwerking eenvoudig in onderhoud. De CemColori Art Collection betonstuc doet denken aan leer, hout, rots, fossiel en natuursteen. Ook is deze af te werken met roest, goud of zilver. Hierdoor wordt ieder project uniek.

Vintage tegels

In een vintage interieur gaat het vaak om meubels een nieuw leven in te blazen. Een stijl die zich perfect leent om eens lekker te gaan shoppen bij een kringloop. Toch wil dat niet zeggen dat je geen nieuwe producten mag hebben. Onze vloer en wandtegels in de vintage stijl benadrukken het gebruikte, maar hebben de kwaliteit van een nieuw product.

Als jij opzoek bent naar de juiste wand of vloer tegels om jouw vintage stijl af te ronden, nodigen we je graag uit in onze showroom. Hier nemen wij jou mee in onze sfeerbeleving, zodat jij de juiste tegelkeuze maakt. Bij Kusters 2.0 helpen wij jou graag bij de keuze die in jouw retro stijl past. 

Laat je adviseren over retro en vintage tegels

Maak een afspraak in onze showroom

© Kusters 2.0 2024
Created by