Een Stoere inrichting begint bij Kusters 2.0

Stoere inrichting

Kusters 2.0 helpt je met het vinden van een stoere inrichting, de stoere inrichting kun je gelijk laten kenmerken door stoere keramische tegels. Deze tegels bevatten imperfecties waardoor het lijkt alsof de materialen al ooit gebruikt zijn, dit geeft een stoere en robuuste uitstraling aan de ruimte. Hierbij heb je natuurlijk ook nog de keus uit verschillende tinten en maten, zo kun je kiezen voor stoere betonlook tegels maar ook voor een houtlook tegel waardoor je een stoere landelijke ondergrond hebt.

Stoere combinaties

Een stoere uitstraling kenmerkt zich door een perfecte combinatie van verschillende materialen. De stoere keramische vloertegels kun je ook combineren met een stoere industriële inrichting in je huis, door deze twee stijlen met elkaar te combineren door gebruik te maken van warme kleuren in het interieur kan de vloer hier ook stoer en rustig door lijken, je krijgt een warm gevoel maar door het geheel geeft het ook rust en oogt het interessant.


Warning: Attempt to read property "html" on string in /data/cms/releases/460/module/mod_slider/class/class.slider.php on line 69

Stoere tegels

Je hebt voor stoere keramische tegels heel veel mogelijkheden, je kan kiezen voor beton- en houtlook tegels, maar ook voor wat kleinere Portugese tegels. Wanneer je voor kleinere tegels kiest zie je meer imperfecties en heb je meer voegen, dit geeft de stoere uitstraling aan je vloer. Je zorgt samen met de inrichting van je huis ervoor dat je over het geheel een stoere uitstraling creëert. Je kan gebruik maken van steigerhout, fabriekslampen, vintage meubels en eventuele imperfecties die de ruimte al heeft.

Je stoere inrichting begint bij Kusters 2.0

Jij hebt een stoere stijl voor ogen in jouw woning? Begin dan bij de tegels van Kusters 2.0. Wij bieden een groot assortiment en (belangrijker nog) een goed advies. Meedenken in jouw wensen is wat wij doen. Zo komen we samen tot de juiste tegel voor jouw stoere inrichting in huis.

Laat je adviseren over stoere tegels 

Maak een afspraak in onze showroom

© Kusters 2.0 2024
Created by