Scandinavische inrichting begint bij Kusters 2.0

Scandinavische inrichting

Kusters 2.0 helpt je met het vinden van een Scandinavische inrichting, de Scandinavische inrichting kun je gelijk laten kenmerken door Scandinavische keramische tegels. Deze tegels kenmerken zichzelf door de lichte kleur nuances en natuurlijke materialen zoals hout. Je kan de natuurlijke materialen zowel verwerken in de vloer als in de wand. Hierbij heb je natuurlijk ook nog de keus uit verschillende tinten en maten, zo kun je kiezen voor een lichte betonlook tegel maar ook voor een houtlook tegel voor een warme en natuurlijke uitstraling. Deze stijl wordt vooral in badkamers en keukens toegepast.

Scandinavische combinaties

De Scandinavische stijl is heel gemakkelijk te combineren met een landelijke en moderne stijl, omdat de Scandinavische uitstraling hele matte en lichte kleur nuances bevat kun je ze vrijwel met iedere houtlook tegel combineren met een moderne inrichting. Je kan voor de inrichting wat warmere en donkere kleur tinten gebruiken om de Scandinavische stijl toch warm aan te laten voelen.


Warning: Attempt to read property "html" on string in /data/cms/releases/460/module/mod_slider/class/class.slider.php on line 69

Scandinavische tegels

Je hebt een heel aantal mogelijkheden om de keramische tegels te verwerken, je kan beginnen met een lichte betonlook tegel op de ondergrond in een lichtgrijze tint. Hierbij past op de wand een houtlook tegel die je in wild verband kan laten zetten. Je zou de ruimte kunnen inrichten met modern industriële open zwartmetalen kast en planten voor de natuurlijke Scandinavische uitstraling. Je zou ook voor andere licht grijze of witte wandstroken kunnen kiezen, dit zou er uiteindelijk niet zo warm uit zien als een houtstructuur.

Je Scandinavische inrichting begint bij Kusters 2.0

Jij hebt een Scandinavische stijl voor ogen in jouw woning? Begin dan bij de tegels van Kusters 2.0. Jouw woning in de kortste keren in een strakke Scandinavische stijl! Wij bieden een groot assortiment en (belangrijker nog) een goed advies. Meedenken in jouw wensen is wat wij doen. Zo komen we samen tot de juiste tegel voor jouw Scandinavische inrichting in huis.

Laat je adviseren over scandinavische tegels 

Maak een afspraak in onze showroom

© Kusters 2.0 2024
Created by