Retro Tegels vind je bij Kusters 2.0

Retro inrichting

Kusters 2.0 helpt je met het vinden van een retro inrichting, de retro inrichting kun je gelijk laten kenmerken door retro keramische tegels. Deze tegels bevatten vaak oranje, geel en bruin tinten of juist een hout structuur, wanneer je niet van een standaard tegel houdt zijn de retro tegels bij Kusters 2.0 een uitstekende optie voor jou. retro tegels zijn echte sfeer brengers in de ruimte waar je ze legt, je brengt een exotische sfeer mee. Ook kun je een pittig accent brengen met het gebruik van retro vloer- en/of wandtegels.

Retro combinaties

Retro tegels worden vooral gecombineerd met andere stijlen, dit wordt gedaan omdat de retro tegels vaak uitgesproken prints bevatten. De retro tegels kunnen eigenlijk met vrijwel iedere tegel zonder design gecombineerd worden, door deze combinaties creëer je jou eigen unieke vloer of wand die niemand anders heeft. In combinatie kunnen betonlook tegels in een industriële stijl worden gecombineerd met de vintage tegels.


Warning: Attempt to read property "html" on string in /data/cms/releases/460/module/mod_slider/class/class.slider.php on line 69

Retro tegels

Je hebt retro tegels in allerlei maten, patronen en tinten, hierdoor kun je ze gemakkelijk combineren met een betonlook tegel. Je kan een gebied in een ruimte met retro tegels uitlichten waardoor het extra opvalt, hier kun je ook je retro interieur op aanpassen. De retro tegels worden ook veel gebruikt in badkamers en keukens. We noemen het wel retro tegels maar dat komt door het authentieke uiterlijk van de keramische tegels, de tegels zijn natuurlijk gloed nieuw. Denk ook aan Portugese tegels voor een retro uitstraling.

Je Retro inrichting begint bij Kusters 2.0

Jij hebt een Retro stijl voor ogen in jouw woning? Begin dan bij de tegels van Kusters 2.0. Waan je binnen de kortste keren back in the 70's! Wij bieden een groot assortiment en (belangrijker nog) een goed advies. Meedenken in jouw wensen is wat wij doen. Zo komen we samen tot de juiste tegel voor jouw Retro inrichting in huis.

Laat je adviseren over retro tegels 

Maak een afspraak in onze showroom

© Kusters 2.0 2024
Created by