Moderne inrichting begint bij Kusters 2.0

Moderne inrichting

Kusters 2.0 helpt je met het vinden van een moderne inrichting, deze moderne inrichting kun je gelijk laten kenmerken door moderne keramische tegels. De kenmerken van deze tegels zijn dat ze lichte kleuren, grijstinten en een geometrische ontwerpen bevatten. Door te kiezen voor grote tegels met strakke lijnen laat je de moderne uitstraling helemaal terug komen in je ondergrond, dit is de basis van de ruimte.

Moderne combinaties

Een moderne uitstraling kenmerkt zich vooral door de afstemming van de ondergrond met de moderne inrichting. De moderne ondergronden worden vaak gecombineerd met industriële meubels, dit geeft een open en warme sfeer aan de ruimte. Wanneer er voor een strakke inrichting wordt gekozen gaat dit er geweldig uit zien bij de moderne tegel stijl. Ook kun je de moderne uitstraling goed combineren met houtlook tegels voor een stoere moderne uitstraling.


Warning: Attempt to read property "html" on string in /data/cms/releases/460/module/mod_slider/class/class.slider.php on line 69

Moderne tegels

Voor moderne tegel vloeren en/of wanden heb je heel veel mogelijkheden. Je hebt zowel in de formaten van de tegels als in de tinten alle keus, iedere tegel heeft zijn eigen imperfectie en kleur nuances. Je zou hiervoor betonlook tegels kunnen gebruiken, wanneer je voor een moderne houtstructuur kiest ga je naar een wat landelijk moderne inrichting. De moderne stijl tegels wordt gekenmerkt door de grote oppervlakte van de tegel en de lichte kleur en grijstinten.

Je Moderne inrichting begint bij Kusters 2.0

Jij hebt een Moderne stijl voor ogen in jouw woning? Begin dan bij de tegels van Kusters 2.0. Waan je binnen de kortste keren op het platte land! Wij bieden een groot assortiment en (belangrijker nog) een goed advies. Meedenken in jouw wensen is wat wij doen. Zo komen we samen tot de juiste tegel voor jouw Moderne inrichting in huis.

Laat je adviseren over moderne tegels 

Maak een afspraak in onze showroom

© Kusters 2.0 2024
Created by