Minimalistische inrichting begint bij Kusters 2.0

Minimalistische inrichting

Kusters 2.0 helpt je met het vinden van een minimalistische inrichting, de minimalistische inrichting kun je gelijk laten kenmerken door minimalistische keramische tegels. Deze stijl kenmerkt zichzelf door de strakke lijnen en weinig kleurverschillen, toch heeft de minimalistische stijl mooie details en straalt het luxe uit. Door de grote tegels en een dunne voeg lijkt de oppervlakte ook één vlak. In combinatie met andere stijlen maakt dit jou minimalistische inrichting compleet.

Minimalistische combinaties

Een minimalistische inrichting kenmerkt zichzelf door het gebruik van grote tegels met weinig kleur nuances. Het geeft een rustige uitstraling, er wordt veel gebruik gemaakt van lichte grijs tinten, deze kan je combineren met houtlook tegels wat voor een warmer gevoel zorgt. Ook kun je het combineren met een industriële inrichting, dit is vaak ook strak met weinig kleur nuance wat uiteraard goed bij de minimalistische uitstraling past.


Warning: Attempt to read property "html" on string in /data/cms/releases/460/module/mod_slider/class/class.slider.php on line 69

Minimalistische tegels

Voor een minimalistische uitstraling kun je het beste kiezen voor een gerectificeerde grote tegel, omdat de tegel gerectificeerd is heb je maar een dunne voeg nodig waardoor deze niet opvalt als je grote tegels gebruikt. Je kan het combineren met een houtstructuur op de wand en met een industriële inrichting zoals veel donkere en robuuste meubels. Zo creëer je een minimalistische warme uitstraling.

Je Minimalistische inrichting begint bij Kusters 2.0

Jij hebt een Minimalistische stijl voor ogen in jouw woning? Begin dan bij de tegels van Kusters 2.0. Jouw woning in de kortste keren in een strakke Minimalistische stijl! Wij bieden een groot assortiment en (belangrijker nog) een goed advies. Meedenken in jouw wensen is wat wij doen. Zo komen we samen tot de juiste tegel voor jouw Minimalistische inrichting in huis.

Laat je adviseren over minimalistische tegels 

Maak een afspraak in onze showroom

© Kusters 2.0 2024
Created by