Landelijke inrichting begint bij Kusters 2.0

Landelijke inrichting

Een landelijke inrichting begint bij de basis, het kiezen van de juiste keramische vloertegels. Bij Kusters 2.0 helpen wij je met het zoeken naar de perfecte landelijke uitstraling. De landelijke stijl wordt veel gekenmerkt door warme tinten, houtstructuren en kleine imperfecties, je kan kiezen voor keramisch parket maar ook voor wat kleinere handgevormde tegels dit kun je natuurlijk ook combineren. Wij helpen je graag met het zoeken naar jou landelijke inrichting.

Landelijke combinaties

Een landelijke uitstraling valt goed te combineren met andere stijlen, door gebruik te maken van handgevormde tegels creëer je ook een stoere uitstraling. Wanneer je liever gaat voor een houtlook tegel ga je wat meer richting de industriële uitstraling. Met het interieur kun je deze stijlen extra benadrukken, wanneer je in het interieur bepaalde kleuren en structuren laat terug komen benadruk je de landelijke stijl expliciet. Dit kun je doen door hout elementen toe te voegen maar ook wat robuustere meubels en accessoires.


Warning: Attempt to read property "html" on string in /data/cms/releases/460/module/mod_slider/class/class.slider.php on line 69

Landelijker tegels

Voor een landelijke stijl wordt veel gebruik gemaakt van keramisch parket, handgevormde tegels en wat grovere betonlook tegels. Vaak worden deze verschillende soorten ook gecombineerd met vloer en wand tegels maar ook variatie in de vloertegels met verschillende ruimtes. De landelijke tegelvloeren zijn eindeloze variaties en kun je blijven combineren met andere stijlen.

Je landelijke inrichting begint bij Kusters 2.0

Jij hebt een landelijke stijl voor ogen in jouw woning? Begin dan bij de tegels van Kusters 2.0. Waan je binnen de kortste keren op het platte land! Wij bieden een groot assortiment en (belangrijker nog) een goed advies. Meedenken in jouw wensen is wat wij doen. Zo komen we samen tot de juiste tegel voor jouw landelijke inrichting in huis.

Laat je adviseren over landelijke tegels 

Maak een afspraak in onze showroom

© Kusters 2.0 2024
Created by