Industriële inrichting begint bij Kusters 2.0

Industriele inrichting

Kusters 2.0 helpt je met het vinden van een industriële inrichting, de industriële inrichting kun je gelijk laten kenmerken door industriële keramische tegels. Deze tegels kenmerken zichzelf door kleine imperfecties en vele grijstinten, dit geeft een stoere en robuuste uitstraling aan de ruimte. Hierbij heb je ook nog de keus uit verschillende formaten, vaak wordt er bij een industriële stijl voor een grote keramische tegel gekozen.

Industriele combinaties

Een industriële inrichting wordt vaak gecombineerd met moderne meubels en donkere kleuren. Je kan betonlook tegels met vrijwel alles combineren, bijvoorbeeld met handvorm tegels voor een robuuste en stoere uitstraling of een houtstructuur in wild verband. Door te werken met verschillende materialen in hun eigen stijl creëer je jou eigen unieke industriële inrichting.


Warning: Attempt to read property "html" on string in /data/cms/releases/460/module/mod_slider/class/class.slider.php on line 69

Industriële tegels

Industriële tegels kun je zowel op de vloer als op de wand verwerken, zorg er alleen wel voor dat je niet alle wanden hetzelfde betegeld. Hou variatie in je betegeling door op te werken met grote betonlook tegels op de grond en handgevormde tegels op de wand voor een stoere industriële uitstraling. Je kan er ook voor kiezen om met wandstroken te werken om toch de grijstinten er in te houden maar veel varieert in de afmetingen van de tegels.

Je industriële inrichting begint bij Kusters 2.0

Jij hebt een industriële stijl voor ogen in jouw woning? Begin dan bij de tegels van Kusters 2.0. Jouw woning in de kortste keren in een strakke industriële stijl! Wij bieden een groot assortiment en (belangrijker nog) een goed advies. Meedenken in jouw wensen is wat wij doen. Zo komen we samen tot de juiste tegel voor jouw industriële inrichting in huis.

Laat je adviseren over industriële tegels 

Maak een afspraak in onze showroom

© Kusters 2.0 2024
Created by